Riko sünna vol. 2

Mis siin ikka kaua venitada. Kirjutada oleks päris palju.

Jätkan hetkel Riko sünnipäevast, kuna eelmine kord jõudsin vaid täpselt nii kaugele, et rääkisin, kuidas rotimürki sõin.
Igatahes, kaks last, kes meie juures Riko sünnipäeva puhul olid, olid Iirimaalt. Suurem oli umbes 13 aastane poiss, kes rääkis eesti keelt väga ilusti. Teine oli 9 aastane tüdruk, kes rääkis eesti keelt tugeva aktsendiga ning vahel pidin mitu korda küsima, et aru saada, kuna ka mõned käände ja tegusõna lõpud olid paigast ära. Mõtlesin, et teen talle head meelt ning ütlesin, et kui ta leiab, et tal on raske rääkida eesti keeles, siis ta võib minuga rääkida ka inglise keeles. Siis ta muutus pisut nukraks ja ütles, et ta ei saa inglise keeles minuga rääkida. Küsisin, et miks siis nõnda ja ta vastas mulle "Ma olen praegu Eestis, ma ei saa rääkida inglise keeles. Ma pean siin eesti keeles ikkagi rääkima."
 Üks hetk tõi paps välja õhupüssi, diaboolid ja märklaua. Siis läks lahti täpsuslaskmisvõistlus. Ega ma päris egomaniakk olla ei soovi, aga võib öelda, et läks võrdlemisi hästi ning vahepeal sai venna eesmärgiks "õele mitte alla jäämine".
Rikole kingiti suht terve hunnik tööriistu (kuna ta on kohutavalt asjalik ehitaja). Tema raske käe jaoks jäi aga mõni tööriist pisut nõrgukeseks, ning pärast karbi avamist oli näiteks haamer ribadeks. Peale selle läks katki ka viil, näpitsad. Laste elektriline akutrelli, mille vend ja ta naine talle kinkisid, oli juba järgmine päev katki.

Aga siit tulevad siis pildid :


Kingituste avamine on parasjagu käsil.


Nagu öeldud, esimese viie minuti jooksul oli haamer ribadeks.





Grillmeistrid








Onu Otti kiusamas. 




Püssiäss näitab taset. 



Koogi ... süütamine püromaanlikul(?) viisil.  Aga kook oli küll päris maitsev.



Kuna käiku läks peaaegu et terve täis karp õhupüssi diaboole, siis selleks, et märklaud poleks sõelapõhjaks lastud, tuli päris tihti märklauda vahetada.



Söödikust sünnipäevalaps õuhamahla sülitamas. 















"Yeeee! Juba kahene!"






-Geete.

Comments

Popular Posts