Väsimus

Seda nalja ma enam ei tee, et liiter kohvi peaks ära jooma.
Teate küll seda arstitädi külma tilu-lilu, millega ta südant ja hingamist kuulab. No, kui ma oleks sellega iseenda südant kuulanud, oleks hoopis dupstepi kuulda saanud. Täitsa jube oli.

Magasin öösel umbes 15-30 minutit. Kuna ka eelmine öö oli teadmata põhjustel väga unevaene, siis täna hommikuks olid väsimusest juba kerged kordinatsioonihäired. Kuskil viie paiku hommikul panin toas ringi ja plaanisin veel enne rattaga Kohilasse minemist teha paarikilomeetrise jooksuotsa, kuna kohv kickis korralikult in'i. Ja siis kui see mõju kadus, siis väsimus vallutas keha. Otsustasin siiski allesjäänud tundi kasutada tukastamiseks. Aga kuna (nagu ka eelmises postituses mainitud sai) oli mu tuba kohutavalt paksult sääski täis, siis ei saanud magama jääda. Väsimus oli juba nii suur, et pinin iseenesest ei häirinud, aga hammustada sain igale täpile, mis teki alt välja ulatus. Aga isegi need 15 minutit und andis väga palju juurde.

Ja pole vist kunagi veel nii väsinud olnud, et süüa ei suuda. Mitte selles mõttes, et mäluda ei jaksaks, aga süda on paha ja peale vee ja mõne väga lahja ja maitsetu asja miski alla ei lähe.

Suur viga oli, et ei tekitanud momente magamiseks. Kasvõi poole tunni kaupa. Päris tõsiselt ütlen, et ei maksa just vabatahtlikult sellist nalja proovida. See ei ole hea tunne ja kohe kindlasti ei ole see tervislik.



Ja mis siis veel. Nädalavahetus tõotab tulema megaaaaa. Ei jõua ära oodata. ;)
Esmaspäeval, kui mitte varem, jutustan täpsemalt. Senikaua, ilusat nädalalõppu!!



Siin teile üks väike moosivargast südametemurdja ka.





Head ööd!

Comments

Popular Posts