Chill.

Kolmapäeval oli Võsude juures chill ja Eliase aastane sünnipäeva istumine kaks ühes. Väga hea meel on, et läksin. Peale Kohila rahva oli seal ka Lauri Luide oma neiukesega ja Mayerite perekond. Sain uue sõbra - Mayerite 3 aastase poja. Ta on kohutavalt armas poiss.
Kuigi olime varem juba näinud, tundus, et ta oli mind unustanud. Pärast mõnda aega kestnud piidlemist ja tiirutamist tuli ta minu juurde ja ütles "Hi, my name is Atlee and I'm from Colorado" ning enne kui midagi vastatagi jõudsin, läks ta juba minema end häbenema. Hiljem saime ikka jutu peale ja mängisime koos. Või ta pigem mängis mu telefoniga ja nõudis uusi ralliradasid. Ta isegi rääkis natuke eesti keelt.
Hiljem sai õues veidi võrkpalli kõksitud, mis kujunes väga naljakaks. Õu oli pisikesi kimalasi täis ja L. küsis, et kes need väikesed on. Ütlesin, et meie kandis nimetatakse neid Tuhala mehikesteks (Tuhala on üks koht). L. jaoks oli siis imestust kui palju, kuna ta kuulis, et tegemist on tuharamehikestega.
Kui hakati laiali minema, siis Võsud pakkusid öömaja. See tuli pisut ootamatult aga miks mitte! Hommikul poolunes kuulsin ukse tagant Emily't sosistamas " Ma tahan ise Geetet üles ajada" ja mõne hetke pärast paistis juba paar silmi ukseprao vahelt. Kui ta nägi, et vastu vaatan, kadus tal igasugune soov mind "üles äratada" vaid läks rahumeeli asjadega mängima. Emily on super armas...

Neljapäeval oli pisikese Eliase õige sünnipäev, seega sai hommikusöögilauas väikese sünnipäevatalitluse läbi viidud. See oli nii armas. Võsude poole hommikusöögile tuli ka Anne, keda polnud nii ammu näinud.


Hästi toredad inimesed :) Õhtu nendega oli väga mõnus.

Emily hommikuvõimlemine ning Elias oli DJ. 


Eliase sünnipäeva hommiku istumine. Need muffinig olid niiii head. 


Väike lauljatar võtab oma tädist õppust. Varsti võib näha uut staari sirgumas. 


 Näitasin Atlee'le telefonist pilte. Ta oli samaaegselt rõõmus ja segaduses , "Why did you take a picture of me? Why do you have this picture in your phone?"
Korraks oli isegi tunne, nagu oleks kuritöö sooritanud. :D


 "Oot, ma helistan Ristule"
***
"Sau Ristu. Kas sa hommikust putru sõid vää? Aga kamapalle sõid ka vää? Suppi ka vä? A kuule, kas sa Marisega juba abiellusid?"




Eliaaaaaaaas.






-Geete.

Comments

  1. See oligi täiega lahe. Siiamaani toob naeratuse näole :) Aitäh, et diivanil mu selja taga veiderdasid :D

    ReplyDelete
  2. Oleks tahtnud ka seal olla ikka :)

    ReplyDelete
  3. Sul on ju edaspidi võimalus ;) Remember what I told you yesterday.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts