Teisipäev on täna

Sain täna varem töölt lahti, juba enne üheksat vist äkki võib-olla, ma ei vaadanud kella. Aga igatahes on nüüd nii, et räägin pisut sellest, mis juhtus Tartus.

Seal toimus niisugune üritus nagu Jesus Coference. Tegelikult hakkas see juba neljapäeval, aga töö tõttu ei saanud enne laupäeva minna. Laupäeval panin siis Tartu poole rongiga ajama ja kuna ma Tartut tunnen umbes sama palju... noh, kui näiteks gruusia alfabeeti, siis ainuke koht, kuhu ma Rongijaamast minna oskasin oli Lembitu Konsum... ja siis sealt tagasi rongijaama, kust võtsin takso ja läksin sihtkohta, kuna päris hale oleks olnud lihtsalt järgmist rongi tagasi oodata.
Olenemata sellest, et igal vabal võimalusel kuskil tukkusin, oli üritus siiski päris mõnus. Laupäeval oli kaks teenistust ning seminar, mis mulle igatahes väga meeldisid... kuigi ilmselt väsimuse tõttu just kõike ei mäleta. Pühapäeval läksime Tartusse Risttee hommikusele jumalateenistusele ning ühtlasi oli ka Risttee 7.aastapäev. See oli ülicool!
See üritus ise oli väga mõnus ning nägi ka inimesi, keda nii mõnigi aeg näinud pole. Kõige rohkem puges südamesse vestlus Kruglovite perega. Ütlesid siis, et ikka kui teine kord jälle Tartusse satun, siis annaksin teada ja saaksin nende poole öömajale. Innar rääkis veel, et peale seda, kui seal paar päeva olin, oli pisikene Elli saanud mingi lasteaia värgi raames endale pisikese karu ja ta oli selle karu nimeks Geete pannud.





 Juba see väike imearmas uudis pani mind terve pühapäeva särama.
Ning, mis siis veel...
Let me just say that there is something that makes me more than just excited. ;) Varsti saab asi hoo sisse ning kunagi hiljem räägin siin ka. Või siis teises blogis.

Aa, ning ei unusta ma seda kordamast - as you can probably see, paremal pool on võimalus visata klick täpselt sinna, mis tundub sinu jaoks õige vastus ning ka postituse alla saab vastujaka jätta. NING on teoreetiliselt võimalus seda teha ka kommenteerimise kastikeses.
Lihtsalt päris julgustav oleks saada vastukaja ning see ühtlasi ka suunaks edaspidiste postituste kulgu.
AITÄH

Aga praegu tsau-paka.
Geete

Comments

Popular Posts