Someone once told me...

Eilne päevake oli päris mõnus :)
Kool oli nagu kool ikka, tavaline.
Õhtul poole aga (alates neljast) tšillisime Liisuga koos. Käisime seal Cafe Sofias. Hubane kohake ja sõbralik õhkkond. Kuid kui võrrelda hinda näiteks Veski baariga, oli seal näruselt väike ports... Aega oli meil omajagu, mida oli tarvis laiaks lüüa. Seda me seal kohvikus tegimegi. Mängisime kaarte ning tõde ja tõde, seletasime pikalt laialt kõigest ja naersime niisama. Seitsmest läksime Võsude poole. Aeg seal möödus nii kiiresti ja mõnusalt. Enne poolt üheksat kobisin juba bussile.

Täna aga koolimaale ei jõudnudki, miski on liikvel. Emagi haige. Homme pean olema aga kindlasti korras, sest Siljakesega plaanis Ace Venturat vaadata ja järgmine päev pühendada sulgpallile ( tema mängimisele, mina vaatamisele). Soovige Siljale edu :) (ja tervist meile mõlemale)
Päev on möödunud istudes, harjutades ja magades. Pead valutasin ka ja olin niisama paha. Ja sain ühele poole ka oma esimese videoga, mis leidis oma kohakese ka Youtubes. Kellel huvi, siis seda saab tšekkida siin > http://www.youtube.com/watch?v=vdnc7jsyHoY
Oleks saanud ehk paremini, aga maiviitsinud(harjutada ja mitu korda teha). See võttis nii kaua aega. Ehk mõni teine kord.

Hetkel ütlen ma nii palju, et võib veel midagi lisanduda, aga praegu ...

..Adios amigos ja muud tegelased
                -Geete

Comments

Popular Posts