By Rubbish Factory

Täna ma kooli ei jõudnud. Sügis ei ole tore aeg...
Põsesarnad oleksid nagu liiva täis topitud ja peas oleks justkui kilode viisi penoplasti. Kumised ja valutab, hääled on ka imelikult summutatud.
Mitte ükski söök täna eriti isuäratav ei tundunud. Praadisin muna ja uunis soendasin mingit juustupoissi. Pikkpoiss juustuga? Sutsu kauaks läks ja lõpuks nägi see välja nagu praetud koerajunn. Siis ei tahtnud enam päris kaua süüa. See muna vedeleb vist siiamaani köögilaual. Päeva sisustasin magamise, eukalüpriauru sissehingamise ja Viasat Historiga. Üpriski hariv, ütleks sellepeale. Sain teada, kes Kopernik on.

Kehalises osalemine sarnaneb vist eelmisele tsüklile. Tõend on tavaline asi, ning viimasel nädalal teen ühe tunniga nelja asja järgi. Nagu spordipäev, ainult et alad on kellegi teise poolt paika pandud.

Eile oli kunstiajaloos kontrolltöö, milleks ma õppinud polnud. Vihikus oli terve tsükli peale vaid paar lauset kirjas. Lia põhimõtteliselt tegi mu töö ära. Kui juba kõik valmis oli, siis õpetaja teatas, et tema mu tööd vastu võtta ei saa... oleks võinud siis varem öelda, oleks Lia saand ka rahus olla.

Üks saavutus veel - kolme päevaga lugesin läbi 423 leheküljelise raamatu. ("Rasedusarmid". Vend muide küsis selle peale, et kas mul on kavas rasedaks jääda)

PS.Special thanks to Soojapuhur.

***

Sõpruseta saab elada, nagu filosoofiata, nagu kunstita...Elus püsimise jaoks pole tal mingit väärtust, ta on pigem üks neist asjadest, mis elus püsimise väärtuslikuks muudavad.
                                                                                                                - C. S. Lewis

Comments

Post a Comment

Popular Posts