Eestimaa suvi

On selline, nagu ta on. Ega ametlikult pole suvi hakanud, aga esimesed päikesesõltlaste avapäevad on juba olnud, seega võib üsna julgelt öelda, et suve moodi asi on alguse saanud.
Täna sai grillitud. Toit oli nagu alati grillides - imeline. Aga aeg-ajalt pidi lauale kasvuhoone kile peale tõmbama, et pärast jube vesist salatit kõrrega sisse ei peaks imema.

Kuna eile öösel tekkis uni jube hilja, siis sai voodis vedeledes kirja pandud paar mõttetera(aga kuna olin väsimusest peast pehme, siis see on imelik) :
-Käed on nii pehmed, et nutma ajab.
-Juuksed on ka tänu uuele palsamile nii siidised, et nutma ajab.
-Kui pissihäda tekib aegamisi, siis olen uriinikunn, kuna võin ilma vetsus käimata olla kaua aega. I am the king of my own bladder. Aga kui öösel tekib spontaanne pissihäda, siis on küll kellad, kuna voodist tõusta ei raatsi, aga magada ka ei saa.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/3/3b/Paris_Tuileries_Garden_Facepalm_statue.jpg/300px-Paris_Tuileries_Garden_Facepalm_statue.jpg

-Kuulsin inimeste (kaasa arvatud õpetajate) kommentaare eelmise aasta 9'ndike neiude lõpetamise outfit'ide naeruväärsusest. BUUURNNN!!!



Anni tõi teed, mis pidi olema selline imerohi, et tootjad ise ka ei usu.

"MEELEPUHASTAJA - Punane ristik ja õunmünt
Need taimed aitavad suurendada tundlikkust, teadlikkust ja vastupanuvõimet, tõhustada õppimist, lisada inspiratsiooni, omaks võtta uusi ideid. Nad puhastavad meele negatiivsetest tunnetest ja aitavad ennast loovalt väljendada, tõhustada koostööd ja omaks võtta teiste inimeste arvamusi. Sa õpid vaatama elu teisest vaatevinklist ja kogema selle mitmenäolisust. Kaob liigne huvi toidu vastu, et meel vabaneks kõrgemate mõtete mõtlemiseks."

No joke, see tekst oli teepaki tagaküljel. Oleks keegi seda Hitlerile sisse jootnud omal ajal, oleks Teine Maailmasõda olemata olnud. Jutu järgi küll nii kickass tee, et vähe pole.
Mulle tekitas see vaid vajaduse vetsu minna, aga võibolla on asi minus. Võibolla ei võtnud see mult liigset huvi toidu vastu, vaid pugisin end täis ja kõrgemad mõtted ei saanud kuidagi ligi tulla.

Aga momendiks aitab küll. Kena õhtu jätku.
Geete

Comments

  1. miks nii õel? mis sul eelmise aasta üheksandike vastu on ?

    ReplyDelete
  2. Ei ole midagi nende vastu, lihtsalt kui seda kuulsin, siis purskasin naerma. Ise kohal ei käinud ja ei oska kommenteerida, lähtusin sellest mida kuulsin :P
    Vist väljendasin end küll nii, et võib välja lugeda, et midagi nende vastu oleks. Vabandused! :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts