Blobber.

Rasmus on päris mitu korda maininud, et blogipostitusi võiks tihemini laekuda. Okidoki. Ning muutsin ka mobiiliga lugejatele olukorra pisut lihtsamaks. Ramus virises, et ei saa vastukaja jätta - nüüd on võimalik ka moobiliga kommenteerida. Ja hoia alt, kui sa seda ei tee, Rasmus - nägin su vingumiste pärast nii palju vaeva :D

Blogi külastusi on kogunenud üle 17 tuhande. Eelmine kuu oli rekordiline - 3000 külastust. Suur number väikese ja tavalise blogi kohta.

Mis veel siis head on juhtunud vahepeal. No, eile saabusid meile külalised Saksamaalt. Küll mõningate komplikatsioonidega. Suhtlemine on nagu ta on, meievaheline vähemalt. Vene keelest saan aru aga vastata ei oska. Saksa keelega sama jama, aga sellest saan vähem aru ka. Räägin nendega inglise keeles, kuid nemad ei saa kõigest aru. Seega valitseb majas väga rahvusvaheline olukord, kus ühes jutuajamises kahe inimese vahel võib kohata lausa kolme keelt.
Peale hommikusööki küsisin, mis nad teha tahavad ja mees tahtis vabatahtlikult puid raiuma minna.. Selliseid külalisi võiks ju tihemini käia.
Ei plaaninud küll seda kirjutada, aga kuna mul on nii hea meel selle üle, siis kirjutan ikka. Nad tõid mulle kingituse ka. Imeilusad kõrvarõngad mida ma liiga tihti imetlemas käin; kätekreemi mis teeb käed nii pehmeks, nagu jänesebeebi pai ja lõhnab hästi ning hügieenilise huulepulga, mis lõhnab nii taevalikult - smells like hopes and dreams. Ja siis pisut saksa maiustusi... muahahahaaa.

Tänane päev on möödunud stabiilselt õppides. Töid on vaja järgi teha. Käsi juba konspektide kirjutamisest tuim.

Eile pärast bioloogia konsultatsiooni läksime vennatütrega Veskisse sööma. Kui hakkasime ära minema, siis ta tahtis vetsust ka läbi minna. Ta ei vaadanud, kas keegi on juba vetsus või ei, aga pani oma arust tule põlema ja kui linki katsus, siis sai alles aru et occupado. Küsisin, et kas sa tule lülitit näppisid, ta oli väga kindel, et mitte. Sekund hiljem kuri lonkav naine avab ukse ja jõllitab meid mõrvari pilguga, paneb tule põlema ja kaob taaskord WC avarustesse. Ma muud teha ei osanud, kui naersin talle kogemata näkku ja vabandasin.

Lootsin, et peale inglise keele eksamit on lebom aeg. Lol nope. Ma suundun nüüd tagasi õppima. See you soon!

Geete

Comments

Post a Comment

Popular Posts