Whoop whoop

Whoop, so far so good. Täitsa asjalikult on ikka kogunenud neid numbreid statistikaridadele.
Nüüdseks ülemine number kasvanud juba.


Olen vaikselt juba varem natuke tublim olnud....võibolla. Aga nüüd on plaanis asi ikka pisut korralikumalt käsile võtta. Ootan juba sellise innuga, et lumi ära sulaks, aga siis hakkas täna just nimme sadama. Kui ükspäev saabub ka minu õnnepäev ja lumi on kenasti ära sulanud, siis hüppan sadulasse ja väntan neid ihaldatud kilomeetreid taas.
Eino, asja peab ikka käsile võtma. See ei ole päris normaalne, et kooli treppidel ronimine võtab võhmale.
Nagu teada on, siis ega inimesed väga eriti muuta enda juures ei viitsi. Tuuakse põhjuseks igasugu imeasju, kuigi tõde on midagi sellesarnast, et kui inimene on oma mugavustsoonis, siis midagi muuta ongi üsna raske. Suured trenniplaanid jäävad tihti katki, tervislik toitumine lõppeb õgimisega jne..
Kindel on see, et üsna pea hakkab mu elu muutuma ja kuju võtma. Ees ootab hunnik kogemusi ja proovilepanekuid. Kuna varsti hakkavad muutuma seni suurt tähtsust omanud asjad, siis on koos nendega kergem ka muuta pisemaid asju, mis seni olid tujude ja juhtumiste meelevallas. Alles hiljuti jõudis kohale, et läbi hakkab saama üks oluline etapp ning järgneb uus. Ei ole enam kedagi, kes näpuga järge ajaks ja annaks teada, millal olen teinud vale või õige otsuse. Seega tahan juba varakult algust teha terve, positiivse ja aktiivse elustiili sissejuurutamisega. Tahan algust teha arenemisega selle suunas, millisena kujutan end 10-20 aasta pärast. Ma ei tea nüüd päris kindlalt, kas asi on selles, et kevad hakkab saabuma ja kohati isegi rohi paistma(ma enam ei salli talve silmaotsaski) või siis tõesti hakkab vaikselt mõistus koju tulema. Loodetavasti see teine variant.

See pilt hakkas nii meeldima, et ostustasin selle pildi (all) kohe desktopi taustaks panna. Äkki saab ka sellest insiratsiooni :D

Palun soovige edu ja hoidke pöialt, et asi pole kevadevaimustuses.. :D

Kena õhtut.
-Geete.

Comments

Popular Posts