Hopsti.

Tulen koolist koju ja hea on olla - õige aeg blogimiseks.

Pole taaskord paar päeva blogineerinud, seega tuleb täna asjalikult pikk sissekanne.
Kuna üleeile öösel sai magatud vaid 1 tund ja 20 minutit, siis eile tuli asi korralikult ja põhjalikult ette võtta. Jõudsin pool viis koju, sõin ja läksin "pikutama". Ärkasin pikutamisest kell pool kaksteist öösel ja siis läksin magama. "Pikutamisega" kokku magasin vaid 13 tundi :) Oeeeh... küll oli hea.

Just oli terve rida mõtteid, mida siia kirjutada. Nüüd on kõik jälle meelest läinud. Igatahes...




See karnatt on varsti juba kahe aastane. Uskumatu tüüp on. Torkas mulle eile otsejoones näpu silma ja irvitas siis näkku ka.






 Poseerimas. Venna koer haukus kauguses ja peale selle pildi tegemist pani haukumise suunas jooksu ja haukus vastu.





Tänane Pireti füüsika presentatsioon meteoriitide teemal lõppes seesuguse slaidiga, mis tekitas klassis korraliku kihina. Kes veel aru ei saa, siis pilt ei ole originaal, vaid - jah, tõepoolest- seda on tuunitud. Pildi teema lähtub Venemaale kukkunud meteoriitidest ning sellega on kombineeritud macholikkuse sümbol Putin, kes taeva taustal ratsutab vahvalt tossaval meteoriidil.
Õpetaja Kuurme läks sellest aga väga pöördesse. Tema meelest on see pilt ääretult vahva. Tal oli vaja, et Piret selle pildi tema arvutisse salvestaks, kuna ta tahis seda pilti panna oma arvuti taustapildiks. Veel ütles ta, et see Putin on alles üks vahva raudne mees. Meteoriit kukub tohutul kiirusel Maale ja lendab tükkideks AGA NÄE ! - Putin on ikka elus ja käib ringi.



Üks päev tegime vennatütrega fotosessiooni ka. Ta ise jäi rahule.



Veel üks vahva esitlus klassis. Bioloogia tunnis pidi koostama kiiresti lühikese esitluse erinevatel teemadel. Grupp klassivendi rääkis kasvuhooneefektist. Arvan, et nende väga täpsed ja arusaadavad joonised tegid teema mõistmise eriti lihtsaks ning nende etteaste oli suurepärane. Vähemalt sai naerda. 


Okei. Ennist jätsin läpaka pooliku blogisissekandega lahti ning läksin rattaga tuurile - see aasta esimest korda. Kuna see mõte tuli nii spontaanselt ning päike oli pea loojumas, siis ei olnud aega oma ratta kumme täis pumpama hakata. Võtsin ema ratta, mille otsa ma alguses ei suutnud ronida. See on selline semi-stiilne ratas, korviga ja puha. See on selline, et kaks korda väntad ja siis ülejäänud aja lased lebosse. Poole tee peal leidsin kraavist punaseid peete!! Loodusannid missugused.
Käisin Nõiakaevu kaemas, ajas üle täna. See tähendab aga seda, et loetud päevade jooksul saab kanuu meie keldrisse ajada ja seal ringi aerutada.
Väga mõnus oli. Ilm on isegi väga oki-doki. Täitsa kevade tunne oli. Kui auto mööda sõitis ja sooja heitgaasi näkku paiskas, tuli isegi kohati suve tunne.

See tegi olemise nii rõõmsaks kohe. Sai välja hallist talvisest argipäevast ja teha midagi, mis mind tõesti rõõmustab. Pool teed itsitasin üksinda, kuna lollakad mineviku vahejuhtumid tulid meelde. Ei, väga tore oli.

Ma lähen nüüd kooki sööma. Edu teile.

Geete.

Comments

Popular Posts