Jenternjet.

Mulle reeded meeldivad. Täitsa hästi kohe, rohkem kui teised päevad. Eriti kui on ainult viis tundi ja pärast seda saab koju. Mhmh, mhmh.

Viimasel ajal on filmi vaatamise harjumus pisut soiku jäänud. Enne oli ikka pidevalt õhtuti film ees ja oi seda maiustamist. No, mitte ainult snäkiga vaid mõni film oli ka ise nii magus, et mõlkus mitu päeva meelel. Aga vahetevahel saab ikka vaadatud midagi head ja paremat.
Vaatan hetkel USA serjaali ka. See on põhimõtteliselt draama sari tuletõrjujatest. Alles esimene hooaeg on käimas, seega üpriski uus sari. Ilmselt olen nutnud siiani iga osa peale. Mitte et alati midagi pisardada oleks, ma lihtsalt olen väga emotsionaalne. Sari ise on siis Chicago Fire, USA's tuleb see välja kolmapäeviti, Eesti aja järgi saab seda vaadata juba neljapäeva hilishommikul( hilishommikul...hmm, okei). Vaadata saab seda jenternjetist. Kellel huvi on, andku teada.

Viimasel ajal nüüd ei tulegi väga täpselt meelde, mis filme vaadatud sai. On kombeks saanud peale vaatamist film ära kustutada, et see mõtetult ruumi ei võtaks. Peas ka enam pole. Kolm hiljuti vaadatud filmi tulevad aga siit...


Promtheus (2012)
Nagu näha võib, ei ole tegu just kõige uuema kuumema kraamiga, 2012 aasta film. See oli ikka omajagu pikk film, kui ei eksi, siis üle kahe tunni. Tuleb tõdeda, et see oli ka päris huvitav.
Tegevus toimub tulevikus, mitte väga kauges. Grupp teadlasi avastab, et iidsetel religioonidel on sarnased märgid mis tähistavad ühte planeetide kogu. Sellele järgneb suhteliselt random oletus, et see tähistab inimestele aluse andnud maaväliste elukate kodu. Ajavad siis oma trubaduuri kokku ja kimavad kosmoselaevaga sinna tundmatule planeedile ning oh üllatust, nende oletus pidas osaliselt paika. See mis seal täpsemalt juhtus oli päris huvitav. Kui film läbi sai, ma ei julgenud enam aknast välja vaadata. See küll ei olnud õudukas aga omajagu kõhedust tekitav oli see siiski.

The devil inside (2012)
Samuti pole see just uusim, kuid see eest oli see üpriski huvitav. Päris selline.. hea story oli filmil, kerge jälgida. Räägib neiust, kelle emal arvati olevat sees deemon ning kes pärast kehvasti lõppenud "exorcism"-i viidi Itaalia vaimuhaiglasse. Sinna jäi see naine väga pikaks ajaks ning tütar, kes oma ema viimati väikese plikana nägi, hakkas ema vastu huvi tundma. Sündmused sealt arenevad juba üsna kiiresti. Samuti päris hea film ja oli 2012 aasta õudusfilmide edetabelis üsna kenal kohal. Mõni õudusfilm tekitab jäledust ja õõvastust. Võin öelda, et selle puhul ei läinud niisama süda pahaks vaid oli selline, täitsa arvestatav adrenaliinisüst.

Stand Up Guys (2013)
Seda sai kinos vaatamas käidud. Kahjuks ei olnud päris see, mida lootsin - traileri tõttu ootasin paremat. Ilmselt näitlejate pärast ka - Al Pacino, Christopher Walken ja Alan Arkin. Aga nad on juba vanaks jäänud... Lugu on siis erru läinud gängsteritest, kes võtavad ette veel paar viimast seiklust. Lõpp jäi poolikuks ja film ise pole midagi müstilist-kosmilist-orgasmilist, aga niimoodi vaikselt kodus nosides ja vaadates oleks täita normaalne.

Aga ma nüüd Chicago Fire'it vaatama. Soovige edu.
http://www.csmonitor.com/var/ezflow_site/storage/images/media/content/2012/0223-borat-sacha-baron-cohen/11830184-1-eng-US/0223-borat-Sacha-Baron-Cohen_full_600.jpg

Ps. Tagasiside on teretulnud.

Aga kena õhtut.
-Geete

Comments

Popular Posts