A ja O


Kas rohi oli kunagi rohelisem kui on praegune rohi ? Rohi on rohi, rohi on roheline. Roheline saab kasutada ka ülivõrdes "rohelisim" kuid kui panna kõrvuti kolm täpselt sama värvi värvipaberit, milline neist on rohelisim ? See mis on kõige rohkem varjus? Kas siis maailm oli kunagi rohkem varjus, et rohi võis rohelisem olla, kui on rohi praegu ?
Miks ei ole tuul elusolend? Tuul liigub, nii nagu liigub elusolend, see kasvab ja vajab selleks energiat. Kui öelda liikuvale inimesele, et ta on eluta, siis see oleks solvang. Miks ei ole solvang see, kui öelda tuulele, et ta on elutu, samas kui ta liigub? Kas siis iga liikuv asi on elutu ? Või iga elutu asi on liikuv? Kui iga elus asi on liikuv ja elutu asi on liikuv, kas elutu asi on elus asi? Kas tuul on elutu või kas liikumine on elus?
Kui Andresel on palju loomi ja kõik loomad on rohusööjad ja kui tal on ka üks koer, kas see koer on ka rohusööja ? Kuna kõik ta loomad on rohusööjad..
Kui Timo on 12 aastane ja ta on alates oma 6 eluaastast iga päev ära söönud kaks pirni, siis mitu hõõgniiti tal kurgus on ?
Kuu on taevakeha ja seda on ka Maa. Me oleme universumis. Kõik planeedid on. Kuid kuna me oleme Maa peal, mis on puhtjuhuslikult taevakeha, kas meie oleme ka siis taevakehad. Kuu tiirleb ümber Maa ja pöörleb ümber oma telje, kuid sellegipoolest on ta taevakeha. Kas inimesed on ka taevakehad? Või nad on maakehad? Kas inimene oleks taevakeha, kui ta jookseks ümber maakera ja samal ajal pöörleks ümber oma telje ? Mida tähendab taevakeha ? Kas taevas on üks ja tal on mitu keha ? Või iga keha on taeva omand ? Kas taevas omab Maad ja teisi planeete? Aga miks, kui näiteks raketiga saab taeva piiri ületada. Kas taevas on kõige tähtsam ? Miks on Merkuur taeva keha, kui taevas jääb temast nii kaugele ja ümbritseb Maad?
Kui Jüril on Muri ja Jüri armastab Muri, ning Muri armastab Jüri, kas siis Jüri on Muri oma ? Miks saab Jüri Muri kamandada, aga Muri Jüri mitte?
Ühte ninarätiku pakki mahub 10 ninarätikut. Algselt olid need puud. Seega elusolendid. Saab siis öelda, et sul ninarätikupakis elab 10 elusolendit ? Ja kui sa saad ninaräitkupakiga vastu nägu, kas sind õigustaks lause "Mind oli üks aga neid 10" ? Kui puu on elusolend ja temast tehti saadus uue nimega ninarätik, miks siis ta enda eest ei seisa, kui keegi tahab oma ninaollust talle kaela määrida?
Kas küsimus on küsimus, kui see küsimus on suunatud küsitavale, kuid küsija teab küsimusele vastust ning on veendunud, et ka küsitav teab?
Mitu küsimärki on terve selle jutu peale kokku ?
Kas sa oskad vastata kõikidele nendele küsimustele ?
Kas maa on valge, kui lumi tuleb maha?

Trololollollolooolololololloooo...

Adios amigos ja muud tegelased
   -teie Geete

Comments

  1. Huuuuuuuh...

    ...Mindfuck.

    Aga täiega huvitav oli tegelt (Y)
    Kirjutaks ma ka nii sisutihedaid asju, oleks kõigi elu toredam :D. Aga vähemalt meil on Geete... :)

    ReplyDelete
  2. Väga huvitavad seosed ja tähelepanekud, ma usun et paljudele küsimustele on raske vastata nende absurdsuse tõttu :D ehk siis: Miks oli ennem kana, kui muna?

    ReplyDelete
  3. Steffi, oh ma tänan ma tänan :D
    Ardo, enne oli muna ! me am very sure :D

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts