halo beibes.

Nagu te näete, siis muutsn blogi kujundust päris tublisti ja seda loomulikult kodus koristamise arvelt:)
Hetkel Kosel, venna korteris. Istun parema käe halvatusega läpakas ja kirjutan siia ja kurdan oma tohutult kurba elu. Pesin ära neli akent järjest. Nüüd käsi valutab ja ripub küljes nagu fantoomkäsi. Aga näe, trükkida veel suudan. Aga muidu... tohutu areng tänase päeva jooksul on siin korteris toimunud. Alguses oli korter ühtlaselt kaetud halli tolmukorraga, kõik kohad olid ehitusjääke ja tööriistu täis, ei olnud ruumi astumiseks. Kuid nüüd. voilaa-voilaa, suur tuba on kaunis ja puhas, täiega ilus on siin. Köök on puhas ja ilus. Dušširuum areneb, juba on kraanikauss seinas ( ei, nad ei pese end kraanikausis) ja segistit ning duššialust timmitakse külge. Otšen harašo. Bjuutiful. Kaunid oranžikad ja heledad toonid. Ning loomulikult 4 puhast akent(H)
Mind juba vaadatakse kummaliselt, et mida hekki ma teen. Aga no, koristada ei saa, kui kraanist vett ei tule.. niigi pesin käsi peldikupotis ( poti kohal, käte peale lasti vett). suht kodutu tunne oli...
Aga muidu väga tšill, ei ole umbes  tundi söönud. Kokat ainult joonud.
Anni patseerib ka nii armsalt oma titakõhukesega ringi ja teeb tõsist nägu. :) (Anni - Krissu naine. Krissu - vend. Vend - sinu ema... sa tead isegi . Psh)
Väga palju asjalikkust on tänase päeva sisse ära mahtunud.
Mingiaeg, loodan et varsti, kodumaale ning siis peab end keemilisse viima, sest ma olen tolmuahv. Ning seejärel maanduvad preili Piret ja neiu Lia minu poole. Teeme kinoõhtut ja siis pidžaamapidu ja muud nilbet.
Aga praegu tundub et läheb taaskord suuremaks laamendamiseks pihta. Sussid lendavad ja värki. Anni rallitab tolmuimejaga ringi ja külmkapp veereb mööda kööki. Seega tsau-paka. Kuuleme-näeme.

Adios amigos ja muud tegelased
    -teie Geete

Comments

  1. mis tundi saa söönud ei ole? mata tundi?

    ReplyDelete
  2. psm :D tegelt ma arvutasin ja kirjutasin samal ajal , seega pidasin piisavaks ka seda, et ise tean, mitu tundi :D Muidu siis 7, et te ka teaksite :D ja sõin alles kodus, seega vist 10 tundi umbes.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts