RMK , te olete tohutu eeskuju.

Jooksutripp oli mõnusalt edukas. Nautimisväärne..
Kohtasin oma teel ka salakütte, kes otseloomulikult kõrgeimaks eeskujuks juhtusid olema RMK hõbehall pickup truck'iga tegelased. Jah, nad on siinmail tihedased külalised - eriti kummaline on see, et ka siis, kui on jahikeeld... ning ka meie maa peal, kuigi me ei ole nendega ainsatki lepingut kooskõlastanud, et nad võivad meie maa peal jahti pidada ning veelvähem oma söödaplatse majandada MIDA ON ETTE TULNUD.

Kauboilike välimusega meesterahvad olid oma auto tee äärde jätnud. 200 meetrit oli veel autoni jäänud, metsas kõlas püssipauk. Lähenesin autole, kuid kahjuks ei suutnud numbrimärki välja zuumida. Ruudulise pluusi ja kauboi mütsiga mees tuli autoni, istus rooli. 10 meetrit temast taga pool samasuguse välimusega mehike, jõudes kõrvalistuja ukseni, avas selle, käes korralik püssipurikas. Tegi relva lahti, asetas istmele, süütas sigareti , märkas mind, istus kiirelt autosse ning kadusid metsateele. Ilmselt oli nende tänaõhtune eesmärk täidetud. 15 minutit hiljem kihutasid nad minust juba mööda, ilmselgelt mind märgates tuli gaasi juurde anda lootes, et ma ka see kord numbrimärki välja ei zuumi. Mõni kena uluk kastis, tuju rõõmus ning seadus rikutud kodu poole - kas elu saaks olla veel ilusam ?

Kui see postitus peaks siit kunagi mingitel põhjustel kaduma või siis mina peaksin teadmata põhjustel kaduma  siis võite RMK poole pöörduda.
I'm the one who knows too much.

Adios amigos ja muud tegelased.
   -teie G.

Comments

Post a Comment

Popular Posts