I say Hi

You say : "Baby, how's your day?"
I say : "Crazy"

Wow, pole päris ammu kirjutanud. Maris juba tuletas mulle vahepeal meelde, et võiks ju vahel.
Aga ega siit nüüd mingit pikka postitust ei tule. Võtan lühidalt ja umbmääraselt kokku.
Lätis sai käidud mis oli väga väga lahe. Seltskond oli viispluss, bänd oli viispluss ja jutlused olid viispluss. Ootan juba uut taolist üritust.
Peale selle sai veidike lauldud, tsillitud, haige oldud(siiamaani), kodus passitud. Täna hakkasin isegi laulu kirjutama. Jei for me!
Serve the City raames käisime ka puuetega laste lastekodus. See oli tegelikult päris südantliigutav päev. Pani mõtlema ja samas andis indu juurde, et teine kordki tuleb kampa lüüüa ja äkki õnnestub veel kellegi päeva päikest tuua :)
PIIPL, kutsun teid üles tegema midagi head. Ükskõik kellele või kuidas - ka mõni hea sõna muudab enesetunde paremaks, ärge olge nendega kitsi :) NB!!Sellega seoses. Armsad inimesed, näidake üles hoolivust. Kutsun teid üles annetama oma vähekasutatavaid riideid abivajajatele. Pole veel FB'sse seda värki teinud(kuid see tuleb). Aga kõik kes soovivad osa võtta, palun vaadake juba praegu oma kappidesse ja ehk leiate midagi, mida ise enam ei kanna ning mis võiks abiks olla puudust kannatavale perele :) Show some loooove!

Agaa... teeme nii, et ma praegu suht lõpetangi ja üritan edaspidi taas kenasti regulaarselt siia midagi jätta teile lugemiseks. Nõus ? :)

Okei , paka
Adios amigos ja muud tegelased
     -teie Geete

Comments

  1. oh, kui meeldiv oli peale pikki otsingurännakuid ja ootamist ka LEIDA midagi geetetalase blogist.
    Positiivne, positiivne.
    Ja, jorrs, you better write regularly! -..-

    ReplyDelete
  2. haha, nojah. Püüan end parandada :D

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts