Jahvatatud seanahk ja jalgpall

Mmmmm.... kui hea jahvatatud seanahk, loomakondid ja luuüdi.

(EI VÕI OLLA!! Ma tahtsin siia lisada humoorika pildi ja panin google otsingusse "finger licking good" nagu see KFC reklaamib oma asju ja siis pildiotsingu viskas pooleldi mingeid eriliselt nilbeid pilte täis ja mu toanaabri voodi on täpselt nii, et nii kui ta pilgu läpakalt tõstab vahib vastu mu mingisugune kahtlane toiduporno. Ja juba mitmendat korda nii.)

Igatahes, kui ma sain üleeile teada, et minu imetletud ja armastatud kummikommid on tehtud lihatööstuse jääkidest, lubasin ma endale pühalikult, et enam ealeski ma neid ei söö. Täna läksin ma poodi ja ostsin kummikomme. Jummy!

Pealegi on mu toakaaslane nii kohutavalt vaikne, et mul läheb alailma meelest ära, et ta siin on. Teine on jutukas ja viskab nalja ja koguaeg räägib. Aga teda hetkel ei ole ja mul on kahtlus, et see, kes järele jäänud on, ta ei hinga ka vahepeal. Näiteks on viimase tunni aja jooksul umbes neli korda tema eksistents meelest läinud. Hakkasin kogematta kummikomme matsutama või ajasin kapi otsast vee pudel alla või....Lõpuks vaatasin, et too oli õnneks kõrvaklapid pähe pannud.

Võtsin üheks vabaaineks jalgpalli, mida ma pean MUSTAMÄELE mängima minema. Oleks ma seda varem teadnud... Teisipäeval ei jõudnud esimene trenn pealegi hakata, kui treener juba selgelt ja üheseltmõistetavalt väljendas arvamust, et tüdrukud ei oska mängida ja tegelikult ei oleks neid üldse siia vaja, ainult koormaks kaelas jne jne. Umbes nagu amööbid. Ja siis ma olin küll üsna solvunud ja kuna veel padukat ka sadas ja me mängisime õues, siis ma olin nagu üks tige tikker.
Tänaseks olin ma jõudnud järeldusele, et ega ma nende jaoks ei mängi, arvaku nad mis tahavad. Ja kuna ma polnud niiii tige tikker, kui eelmine kord, siis tuli vahepeal isegi treener nalja viskama, nippe jagama ja peale kollektiivsete mõnituste, nagu eelmine kord, tuli isegi paar kiitust ka. Mõni tore mehehakatis on seal siis ikkagi ka.
Mu lemmikud on kaks vene poissi. Üks mängib väga hästi jalkat ja on selline suur ja vaikne. Teine mängib veel paremini jalkat, aga ta on niii kõhna ja näeb välja nagu hernekaun. Ropendab ka ja karjub selle teise venelase peale nii, et teeb kohe tuju paremaks.

Kirjutaks tegelikult ilusti ja viisakalt, aga ma olen pikali voodis ja laisk.
Tsau

Comments

Popular Posts