Juuksejuttu

Mingi hetk tundsin, et tahan muutust (lisaks kõigele muudele muutustele, mis viimasel ajal aset on leidnud) ning hetkeemotsiooni ajel seadsin sammud juuksurisalongi poole. Esialgu lasin lõigata õlgadeni bob soengu ning nädal hiljem läksin juba värvima. 


Alumine pilt on tehtud umbes neli kuud enne lõikust, seega vahepeal nad kasvasid veel omajagu. 


Kuna otsad olid päris katkised ning kahused ja pikad juuksed hakkasid ära tüütama, otsustasin kohe julgelt lühemaks lõigata. Kui nädal hiljem värvima läksin, siis oli plaanis lasta värvida tumepruuniks ning otsad pisut heledamaks. Imelikul kombel väljusin salongist hoopis punapeana. Tegelikult juuksur veenis mind proovima punast värvi, kuigi lõpptulemus polnud ka päris see, mis kokku lepitud sai. Kuid seda tõenäoliselt seepärast, et juuksed on pikalt tumedad olnud ning juuksejuured olid loomulikku värvi ehk kartulikoor. 
Mul on selline kahtlane tunne, et juuksur tahtis lihtsalt katsetada, kuid ega pole millegi üle just kurta ka :)



 Värv vist ei ole ka päris konkreetne punane, vähemalt minu juuste puhul. Kõik oleneb valgusest ning värv varieerub punasest pruunini ning kuskil seal vahepeal on isegi vaskekarva toon. Kuid juuksed on säravad ja uus värske ilme on ikka tore vaheldus. 

Esialgu juuksur blondeeris (kuna ma olen aastaid mustaks värvinud) ning seejärel värvis. Kartsin küll, et juuksed saavad hulga rohkem kahjustatud, kuid hetkel ei ole veel erinevust tunda. Võib-olla pisut kuivemad kui olid enne värvimist, kuid midagi hullu kindlasti pole - juuksemask ning palsam on seni tööga kenasti hakkama saanud.

Comments

Popular Posts