Greetings from down under!

Kes viimasel ajal vähegi mu Instagrami pilgu visanud on, siis ei ole vist saladus, et olen seiklusterohke retkega jõudnud omadega Austraaliasse. Täpsemalt Brisbane. 

Muljed? Muljed on head. Lausa väga head. 
Üleeile, ehk minu esimesel päeval, käisime Binna Burra lähedal Lamingtoni rahvuspargis väiksel (khm.. 13km?) matkal. Kui kunagi väiksena vaatasin loodussaateid ning mõtlesin, et oh sa pühadevahe, sellist asja minu silm küll kunagi ei näe, siis vot, siin ma nüüd olen. 
Nägime seal vihmametsas quokkat ja kuulsime papagoisid ning jões kivide vahel vaatas meile vastu üks sinise ja punase kirju sõjakas vähk. Loodus ise oli imeilus. Täpselt kõrgust ei oska öelda, aga olime täitsa pilvede vahel. 
See loodus ning maastik on nii võimas, et tekitas tunde, nagu oleksin tibatilluke. 

Oma ringiga jõudsime omadega üsna kõrge koseni, kus sai ka veidi supeldud. 
Ütleks nii, et esimese päeva kohta üks paganama hea elamus. 























- - -



Õnneks siiani on temperatuur olnud mõistlik. Vahel veidi vihmane, kuid oludega harjumiseks on see ideaalne.

Kui seda siin kirjutan, istun oma hostelitoa rõdul, kust avaneb vaade linnale ning linna taga kõrguvatele mägedele. Mida muud elult tahta? Okei, hea töö võiks ka saada, siis oleks juba 5+. 

Üleeile öösel käisime Brisbane kesklinnaga tutvust tegemas. Ei jõuagi kõike kirja panna, aga lemmik oli keset linna paiknev suur park, mis näeb ise välja nagu tilluke vihmamets, kus on linnud ja sisalikud ja muud tegelased. On ka tehislik rand suplemiseks, kohvikud ja silmailu on rohkem kui küll. 

Tohutult meeldib see, kui kirev siin on. Eks ta üks paras nö kultuuride sulamispott ole. Tänav on läbi pikitud erinevate rahvuslike toidukohtade ning väikeste kaupluste ja äridega. Inimesed on sõbralikud ja abivalmid ning kogu õhkkond on hoopis teine. 









Järgmise korrani!

Comments

Post a Comment

Popular Posts